Imatge d'una de les piscines de Mont-roig del Camp amb diversos materials abocats pels brètols

Nit de bretolades a Mont-roig del Camp: diverses destrosses al nucli antic

Les piscines municipals van ser un dels equipaments municipals més afectats pel vandalisme

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha denunciat diversos actes de vandalisme contra equipaments públics del municipi durant la nit de diumenge a dilluns. En aquest sentit, el consistori del municipi del Baix Camp, que ha lamentat els fets, ha explicat que les destrosses van tenir lloc al nucli antic de Mont-roig, concretament a la zona del velòdrom, al camp de futbol i a la piscina municipal.

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha obert una investigació per tal d'identificar i localitzar els autors dels fets. En aquest sentit, des de l'Ajuntament del municipi s'ha demanat la col·laboració dels veïns i veïnes per tal que qualsevol persona que tingui informació dels fets ho comuniqui al cos policial, ja que «els actes de vandalisme repercuteixen en tota la ciutadania».

Les destrosses més importants, a la piscina municipal

Segons la informació del consistori, les destrosses més importants van tenir lloc al recinte de la piscina municipal. Els brètols van abocar un bidó d'oli a la piscina gran, mentre que a la petita van tirar un banc d'obra del recinte que havien trencat. Així mateix, també van llençar a la piscina petita la torre de vigilància del socorrista i altres elements.

Els vàndals també van actuar a la zona del velòdrom, on van deixar una aixeta oberta que va omplir d'aigua una zona important, i al camp de futbol, on van trencar una porta i un dels serveis dels banys.