Cartell de la comissaria de la Policia Local de Cambrils

Va a comissaria per denunciar un robatori a Cambrils i no recordava que el buscaven

A l'individu li constaven dues ordres de crida i cerca de l'any 2015 i 2017 i va acabar detingut

La localitat de Cambrils ha tancat el mes de març amb una actuació policial. La Policia Local del municipi de la Costa Daurada ha detingut una persona que tenia dues ordres de cerca i detenció.

Segons ha informat la Policia Local de Cambrils a les seves xarxes socials, la matinada del 31 de març, va arribar a comissaria una persona amb la intenció de presentar una denúncia per haver patit un furt.

L'home, de 26 anys, no sabia que passaria després de la seva arribada a la comissaria. Els agents cambrilencs, en demanar-li la documentació, es van veure sorpresos de la seva identitat. 

Resulta que l'individu tenia dues ordres de cerca i detenció del Jutjat de San Fernando, a Cadis, des del 2015 i 2017. Per aquest motiu, els agents de la Policia Local de Cambrils el van detenir i li van instruir diligències.

Dues detencions més aquesta setmana

Durant els últims dies hi ha hagut algunes actuacions de la Policia Local de Cambrils per diferents delictes. El dimarts, 29 de març, els agents estaven fent un control de seguretat a la zona del barri Cap de Sant Pere.

En aquest punt, als voltants d'un quart de set de la tarda, els agents van veure una persona sospitosa a l'interior d'un vehicle. Per això, van aturar-lo i se li va sol·licitar la documentació.

En fer-ho, es va detectar que el conductor, d'origen serbi, portava una identificació falsa d'Eslovàquia. Un fet que no acabava aquí, ja que fent les comprovacions pertinents es va veure que tenia una ordre de cerca, detenció i extradició dictada d'Interpol per tràfic de drogues. Per tot plegat, la Policia Local de Cambrils va detenir l'home de 33 anys.

A més d'aquest, la matinada del 30 de març, els agents de la policia cambrilenca van rebre un avís preocupant. Poc després de les dues de la matinada eren alertats des d'un hotel de Cambrils.

Arribava un avís d'auxili des de l'habitació d'un hotel situat al barri Eixample Vila. La informació que donava era d'una presumpta agressió violenta d'un home a la seva dona i la filla menor, de 4 anys.

Per aquest delicte, els agents van procedir a la detenció de l'home, de 48 anys i veí de la Seu d'Urgell, i es va instruir un atestat per maltractament en l'àmbit de la llar.