Pla detall d'una dona detinguda pels Mossos d'Esquadra

Detenen una dona a Tarragona per robar prop de 10.000 euros a l'ancià que cuidava

Ho feia dissimuladament a través de la llibreta bancària | La indivídua està acusada dels presumptes delictes d'estafa i de robatori amb força

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 41 anys i veïna de Tarragona  com a presumpte autora de dos delictes d'estafa i robatori  a l'home d'edat avançada que cuidava. La indivídua s'hauria aprofitat de la  llibreta bancària de l'home per anar extraient quantitats de diners entre l'octubre i l'abril, amb una suma total de  9.600 euros sostrets en diversos reintegraments al seu compte. Un fill de la víctima  se'n va adonar i va presentar denúncia  a mitjans d'aquest mes d'abril.

Els agents van detenir a la presumpta estafadora  dijous, i la dona ja ha quedat en llibertat amb el coimpromís de presentar-se davant el jutge  cada cop que sigui requerida. Els robatoris  s'haurien anat produïnt des de poc després que l'arrestada comencés a treballar amb la família, segons han resolt els Mossos. La dona hauria fet una còpia del joc de claus per aprofitar-se de l'accés a la llibreta bancària de l'ancià durant els sis mesos en què consten moviments de diners  del compte de la víctima cap a la presumpta lladre.