Detenció policial.

Atrapen a l'Aeroport de Reus un perillós fugitiu amb tres ordres de detenció europees

El fugitiu acumulava delictes que realitzava amb «extrema violència»

Detenció de pel·lícula a l'Aeroport de Reus. La Policia Nacional va posar en marxa un gran dispositiu per atrapar un dels fugitius més buscats per les autoritats judicials de Polònia, ja que està imputat per múltiples robatoris amb violència i intimidació en cases habitades, delictes de lesions i robatoris violents a vehicles.

Els fets es remunten a finals d'agost. Després de mesos d'intensa investigació, la Policia Nacional va localitzar l'home, el qual vivia al Camp de Tarragona amb una identitat falsa. Els agents van descobrir que era possible que acompanyés una dona a agafar un vol a l'Aeroport de Reus i no van voler desaprofitar una ocasió d'or per atrapar-lo.

Gran resistència en la detenció

El fugitiu acumulava delictes d'extrema violència, és per això que habitualment utilitzava mesures de seguretat. Davant la possibilitat que anés armat en aquesta sortida a l'aeroport, es va establir un ampli dispositiu per atrapar-lo.

L'operatiu va comptar amb la participació coordinada de membres de la Comissaria Provincial de Tarragona del Grup d'Investigació contra el Crim Organitzat, en col·laboració amb el Grup especialitzat de Fugitius de la Comissaria General de la Policia Judicial de la Policia Nacional. 

El dispositiu policial va ser un èxit i van aconseguir detenir el fugitiu, sobre el qual hi havia fins a tres ordres europees de cerca i captura per a la seva extradició. En el moment de la detenció, l'home portava documentació falsa a nom d'una altra persona de la seva nacionalitat i es va resistir fortament a la seva captura. Un cop reduït, la Policia Nacional va traslladar l'home a l'autoritat judicial mentre s'espera el seu trasllat al jutjat de l'Audiència Nacional, perquè aquest ordeni la seva extradició i sigui jutjat al seu país.