Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

El delinqüent més sapastre de Reus: Va a comissaria a reclamar la seva droga

Els fets van començar la matinada del 23 de març a la plaça de Les Basses i va acabar a la comissaria

De ser multat per una infracció al centre de Reus a ser detingut per tràfic de drogues. L'actuació va anar a càrrec de la Guàrdia Urbana de Reus, que la va fer durant la matinada del passat 23 de març, segons explica el Diari de Tarragona. 

La primera topada entre la persona detinguda i els agents de la policia reusenca va ser a la plaça de Les Basses de la ciutat. En ple centre de reus, una patrulla va veure com un home estava orinant.

Per aquest motiu, se li va aixecar una acta per incivisme a la ciutat. Uns fets que no van ser aïllats, ja que després de ser escorcollat i identificat, es va comprovar que portava a sobre haixix. Una droga que va ser confiscada per la Guàrdia Urbana de Reus i portada fins a comissaria, a l'avinguda de Marià Fortuny.

L'incident hauria quedat aquí, però l'infractor no en tenia prou. Després d'aquests primers fets, es va dirigir fins a la comissaria de la Guàrdia Urbana amb un únic objectiu: recuperar l'haixix que li havien confiscat.

Un cop a l'interior, va sol·licitar als agents de la policia reusenca que li tornessin la droga que li havien pres. La confiança per recuperar l'haixix es va veure truncada quan va veure que era detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El motiu de la detenció va ser perquè la quantitat de droga que portava a sobre era considerat com un possible delicte de tràfic de drogues. Es pot considerar autoconsum quan es porta a sobre una quantitat inferior a 25 grams. Segons el citat mitjà, el detingut portava 98 grams d'haixix, superant aquest límit i cometent un delicte.