Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Municipal de la Canonja

Detenen una persona a la Canonja per robar un mòbil intimidant amb una navalla

La Guàrdia Municipal va localitzar a l’autor corrents per una zona boscosa a prop del lloc dels fets

Un home que descarregava objectes de la seva furgoneta de treball va veure una persona sospitosa als voltants d'un altre vehicle de transport. L'individu, estava pendent que no hi hagués ningú per executar un furt a l'interior d'un vehicle.

La Guàrdia Municipal de la Canonja rebia aquest avís a les 07.50 hores del matí d'aquest dimecres. L'alertant va anar a veure si li havien robat alguna cosa de la seva furgoneta. En comprovar-ho, efectivament, li faltava el seu telèfon mòbil. En adonar-se'n, el presumpte autor del furt marxava corrents del lloc.

Per tot plegat, va iniciar una persecució a peu per recuperar el seu mòbil. En enxampar-lo, el lladre li va exhibir una navalla de grans dimensions i no va poder recuperar-lo.

En arribar els agents de la Guàrdia Urbana, van aconseguir la descripció de l'individu. Van iniciar la recerca pel lloc i van trobar una persona que coincidia plenament amb la descripció corrents pel mig d'una zona boscosa.

Els agents van aconseguir aturar-lo i van iniciar un escorcoll superficial. En aquest instant va ser quan van trobar el telèfon mòbil de la víctima. A més, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra van aparèixer i van trobar la navalla a prop de la zona on es va aturar l'home.

Per això, l'home, amb diversos antecedents policials, va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb intimidació.