Un agent al Port de Tarragona durant el primer estat d'alarma

La festa d'un bar de Tarragona amb gran quantitat de substàncies psicotròpiques

Se li van trobar pastilles i substàncies estupefaents, a més de 800 euros en metàl·lic

El soroll i música d'un bar del centre de Tarragona van molestar els veïns de la zona. Uns fets que van motivar a trucar a la Guàrdia Urbana de la ciutat alertant d'aquests incidents al local de sota. En concret, l'avís es va fer a les vuit del matí.

Els agents de la policia tarragonina es van activar i van anar fins al lloc de l'avís. El local es trobava obert, tot i estar fora de l'horari d'obertura. En accedir a l'interior, van veure que hi havia dos clients i dos treballadors. 

La sorpresa se la van endur en veure que estaven fent tots quatre a l'interior del local. Segons informa la Guàrdia Urbana de Tarragona, els presents estaven consumint substàncies psicotròpiques

Arran de la presència de drogues, es va iniciar la identificació a les quatre persones que hi havia. Un d'ells, treballador de l'establiment, se li va escorcollar una motxilla de la seva propietat. 

A l'interior d'aquesta, hi havia una gran varietat de substàncies estupefaents i diners en efectiu, en total, 800 euros en bitllets fraccionats. De droga, hi havia un gran nombre de bosses amb pastilles, presumptament, d'èxtasi; una bossa amb 790 grams de substància de tall; i una peça de 15 grams, presumptament, de speed

Per tot plegat, a les nou del matí d'aquest passat diumenge, la Guàrdia Urbana de Tarragona va procedir a la detenció de l'individu per un delicte contra la salut pública. Un cas que va passar a mans de Mossos d'Esquadra per a procedir a disposició judicial en les pròximes hores. 

L’Ajuntament de Tarragona, des de la Guàrdia Urbana, obrirà diligències contra el local per incompliment d’horaris i tinença i tolerància de consum de substàncies estupefaents, en tractar-se d’un treballador de l’establiment.