Foto d'un detingut emmanillat.

Dos joves assalten en cases a Salou i intenten robar en una guingueta

També es va produir un robatori amb violència a ple carrer per part de tres homes

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat dos joves, un menor d'edat i un de dinou anys, pel presumpte robatori amb força en dues cases del carrer Ciutat de Reus a Salou. Els fets van tenir lloc entre els dies 17 i 21 d'octubre, quan dos desconeguts van saltar la tanca perimetral i van accedir a l'interior després de forçar la finestra de la cuina.

Els lladres van sostraure material electrònic i informàtic, així com altres objectes de valor que els investigadors van poder recuperar i retornar als seus propietaris. Els arrestats van ser sorpresos in fraganti el 22 d'octubre a la zona de la platja de Llevant del mateix municipi després de robar els diners de la caixa enregistradora d'una guingueta que havien forçat i manipulat.

El menor d'edat va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar davant de la Fiscalia de Menors, mentre que el major va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona el dia 28 d'octubre i l'autoritat judicial en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Tres detinguts per robatori amb estrebada

D'altra banda, efectius dels ARRO van detenir el 29 d'octubre passat, també a Salou, tres homes, de 19, 23 i 24 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els agents, que efectuaven un patrullatge preventiu a la zona d'oci nocturn, van ser requerits cap a dos quarts de cinc de la matinada per dos ciutadans que havien estat víctimes d'un robatori violent al carrer Barbastre per part de tres desconeguts.

Els mossos van iniciar la recerca dels sospitosos, que van localitzar poca estona després. Una de les víctimes els va seguir corrents cap a la platja a través del carrer Saragossa. Ambdós van reconèixer els tres lladres com els autors de l'assalt violent i l'estrebada d'una cadena i una creu d'or a un d'ells.  

Tots tres arrestats van queda en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona el dia 31.