Pla detall d'un cotxe de la Policia Local de Torredembarra

Detenen dos joves a Torredembarra per colar-se en un domicili de matinada

Els arrestats es feien passar pels propietaris de l'habitatge davant la policia | La denúncia ciutadana, clau

La Policia Local de Torredembarra, amb el suport dels Mossos d'Esquadra, va detenir dos joves aquest cap de setmana per un presumpte delicte d'entrada en un habitatge  aliè. Els fets van tenir lloc en un domicili del carrer dels Pescadors, els propietaris  del qual viuen fora del municipi. Els individus van intentar fer creure als agents que havien comprat l'habitatge on s'acabaven de colar, i també van ser arrestats per resistència, desobediència i amenaces  a l'autoritat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La trucada d'un ciutadà anònim va posat en alerta al cos de Policia Local, segons ha detallat l'Ajuntament del municipi, i pocs minuts després va ser el mateix propietari  del domicili que va advertir els policies que algú havia entrat al seu habitatge de Torredembarra. Després d'una vigilància  llarga a la porta de l'immoble, els agents van aprofitar uns sorolls per picar a la porta i detenir  als joves, que es van resistir. Els arrestats, segons el comunicar, van assegurar que vivien allà i que havien comprat  el domicili que, poques hores abans, acabaven d'assaltar.