Unes manilles

Detenen tres joves de Reus acusats de robatori amb força, resistència i desobediència

Es tracta de dos menors d'edat i un noi de 18 anys | Els fets van tenir lloc la nit de dimarts a dimecres

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dimecres passat, tres persones a Reus com a presumptes autors de quatre robatoris amb força. Segons informa la policia catalana es tractaria de robatoris comesos a l'interior de vehicles. També se'ls acusa de resistència i de desobediència als agents de l'autoritat.

Aquests dos darrers càrrecs es deriven precisament de l'actuació a través de la qual els agents policials els van detenir. Es tracta d'un jove de 18 anys i dos menors d'edat. La detenció va tenir lloc cap a un quart d'una de la matinada de dimarts a dimecres per part d'agents de la unitat de Seguretat Ciutadana.

Alguns veïns van alertar el Cos de Mossos d'Esquadra que hi havia tres persones que estaven forçant diversos vehicles. L'actuació s'hauria dut a terme al carrer de Ventura i Gasol de Reus, al barri dels Xalets Quintana. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, els presumptes autors haurien fugit en diferents direccions.

Tot i això, segons informa la policia, se'ls hauria aturat i detingut a tres llocs diferents. Un d'ells a l'avinguda de Marià Fortuny, un altre al carrer de Ceferí Olivé i un altre a la ronda Morell i Vilallonga, tots tres a la mateixa zona dels Xalets Quintana. Els agents que van dur a terme la detenció van escorcollar-los a tots tres quan els van haver aturat.

Informen que de resultes de l'escorcoll van trobar-los un ganivet amb el qual haurien obert els vehicles. Les inspeccions fetes a la zona de l'incident pels Mossos d'Esquadra apunten que s'haurien obert quatre vehicles. També se'ls haurien trobat diversos objectes sostrets de l'interior dels vehicles. Principalment es tractaria de petits aparells electrònics, carregadors i navegadors GPS.

A l'interior d'un dels vehicles s'hauria trobat un tornavís que, segons sospiten els agents policials, hauria caigut als detinguts a causa de les presses de la fugida. Es va informar la Fiscalia de Menors, que va decretar la llibertat de tots dos al cap de poques hores. El tercer detingut ha passat aquest dijous a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia i també ha quedat en llibertat amb càrrecs.