Pla general dels vehicles policials durant la detenció a Altafulla

Detenen un conductor temerari després d'una persecució policial de pel·lícula entre la Canonja i Altafulla

L'individu trencava el toc de queda i va intentar fugir d'un control policial | Agents locals el van interceptar a l'entrada d'Altafulla

La Guàrdia Municipal de  la Canonja, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Altafulla han necessitat anar a l'una per detenir un conductor temerari en horari del toc de queda del passat dissabte, 27 de febrer. L'individu, un jove de 24 anys, va ser arrestat  minuts després de fugir d'un control policial i, a més de la conducció temerària, també està acusat dels delictes  de contuir sota els efectes de les drogues, resistència, desobediència i atemptat a l'autoritat. Va impactar amb un dels vehicles policials i quatre agents haurien resultat ferits lleus durant l'incident.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Vora les onze de la nit, la Guàrdia Municipal de la Canonja va sorprendre un vehicle que trencava les restriccions de mobilitat del toc de queda, però que lluny d'aturar-se al control va decidir prémer l'accelerador per intentar fugir dels agents. Els policies van sol·licitar suport dels Mossos, qui es van unir a la persecució des de la Canonja i que va acabar a la rotonda d'entrada d'Altafulla, on els agents de la policia local van haver de sumar-se a l'operatiu per barrar el pas definitivament al conductor. És allà on se'l va poder detenir amb èxit, malgrat l'operació accidentada i la resistència  de l'arrestat.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que el vehicle tenia quatre ocupants a l'interior, si bé només es va arrestar al conductor, que va donar positiu en consum de cocaïna. El succés no va passar a més i la persecució va veure's frustrada després d'uns minuts de fugida al volant. El detingut va quedar diumenge en  llibertat amb càrrecs després de comparèixer davant el jutge de guàrdia.