Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

Atrapen els 'lladres de vehicles' a Salou: 2 bicis, 2 motos i 1 furgoneta

Els fets van passar aquest cap de setmana passat

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones a Salou acusades de diversos robatoris relacionats amb vehicles. Per una banda hi ha de tres menors d'edat, que ja han passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Per l'altra també s'han detingut tres homes de 19, 40 i 47 anys que han quedat en llibertat amb càrrecs.

Dues de les sis persones detingudes les van enxampar mentre remenaven el maleter d'un vehicle al mateix municipi de la Costa Daurada. Els delictes pels quals se'ls ha detingut són un robatori i furt d'ús de vehicle, un robatori a l'interior d'un vehicle i un furt. En concret es tracta de dos robatoris i un furt de dos ciclomotors, dues bicicletes i una furgoneta.

El dia 28 d'agost al matí, aquest dissabte passat, una patrulla del cos policial va detectar un grup de persones que arrossegaven dos ciclomotors i una motocicleta. Van poder fugir quan els van sorprendre els agents dels Mossos d'Esquadra, però els van acabar localitzant en un solar proper. Aquella mateixa tarda, agents de la policia catalana van trobar in fraganti dos menors d'edat manipulant l'interior d'un vehicle al carrer Pedres de Salou.

L'endemà, diumenge 29 d'agost, van interceptar un vehicle a la C-14 que portaven dues bicicletes robades. Segons informa la policia, les havien agafat de la zona pròxima a un càmping del vial entre Salou i Cambrils. Tot el material que els agents han trobat durant el cap de setmana passat ja s'ha retornat als seus propietaris.

A la tarda, els agents van trobar in fraganti dos menors manipulant l'interior d'un vehicle al carrer Pedres de Salou. L'endemà diumenge, els Mossos van interceptar un vehicle a la C-14 amb dues bicicletes que havien estat sostretes a les proximitats d'un càmping del vial Salou-Cambrils. Tot el material robat es va recuperar i va ser retornat als seus propietaris.