Detenció de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Què ha passat: la realitat sobre el vídeo viral d’una detenció a Tarragona

Els agents de la Guàrdia Urbana el van detenir per un delicte d'atemptat contar els agents de l'autoritat

La turborotonda de Tarragona, que enllaça la T-11 i l'A-27 a la ciutat, és un dels punts de la xarxa viària que ha portat més polèmica. El seu funcionament ha estat motiu de multitud de queixes. Tot i això, aquest dimarts al vespre, ha estat escenari d'una detenció.

Unes imatges de dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i un conductor d'un vehicle, han tingut recorregut. La patrulla de la policia tarragonina, feien un control en aquest punt de la ciutat. Tot es va capgirar amb l'arribada d'un vehicle, on conduïa l'implicat en l'incident.

En les imatges, es veuen els dos agents de la urbana tarragonina agafant-se amb l'individu a fora del vehicle, a la turborotonda. Després de forcejar durant una estona, el conductor acaba estirat a terra detingut. 

Un incident que va començar per un avís de trànsit

L'incident a la ciutat de Tarragona succeïa a un quart i cinc minuts de les nou del vespre d'aquest dimarts. Segons informa la Guàrdia Urbana de Tarragona, la patrulla es va dirigir al conductor del vehicle en veure que hi havia una nena que va sense lligar. 

En aquest sentit, en aturar-lo, va sortir de pressa i violentament del vehicle. La reacció brusca de l'individu va acabar amb una agressió als agents de la Guàrdia Urbana, motiu pel qual es van enganxar.

L'incident va acabar amb un agent i el conductor a terra, quan amb l'ajuda d'un altre agent, van aconseguir immobilitzar-lo. Tot seguit, es va aconseguir emmanillar-lo i va quedar detingut per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. 


 

Tot això succeïa mentre la nena continuava a l'interior del vehicle. Un familiar se'n va fer càrrec de la menor i del cotxe.  A més, segons han explicat fonts policials, tots dos agents han patit ferides de caràcter lleu.