Carrer Muralla de Reus.

Dos detinguts per la Policia Nacional a Reus en una operació sota secret de sumari i d'actuacions

Algunes fonts apunten que les detencions estarien presumptament vinculades amb temes gihadistes

La matinada del diumenge 26 de gener, els veïns i veïnes del carrer Muralla, carrer alcalde Segimon i la plaça Teresa Miquel i Pàmies, a tocar de la Riera Miró de Reus, es van endur un bon ensurt, i és que una operació conjunta amb la Policia Nacional de Tarragona i la Policia Nacional estatal va acabar amb diverses detencions. Segons han explicat fonts a TarragonaDigital, durant aquesta macrooperació s'haurien detingut dues persones —tot i que la xifra podria variar—, una d'elles molt coneguda a la zona.

Els veïns de la zona recorden els fets encara espantats: «Hi havia moltíssims cotxes de policia», explicaven a aquest mitjà. Els fets van succeir a l'edifici 15 del carrer Muralla de Reus durant la matinada de dissabte a diumenge, i segons han explicat fonts a TarragonaDigital l'operació va durar força estona i la va realitzar la Policia Nacional amb un important operatiu que ara mateix es troba sota secret de sumari i d'actuacions.

Tot i que la informació encara arriba amb comptagotes pel secretisme que envolta l'operació, algunes fonts apunten que es tractaria de detencions presumptament relacionades amb temes gihadistes.