Foto d'un detingut emmanillat.

In fraganti: Els Mossos detenen 4 lladres per intentar robar en una casa a l'Espluga

A hores d'ara els acusats es troben a l'espera de passar a disposició judicial del jutjat de Cervera

Intent de robatori en una casa a l'Espluga de Francolí. Dimarts passat dia 20 de setembre,  quatre homes van intentar assaltar un habitatge de la vila. Per sort, van ser descoberts i van escapar-se.

Els Mossos d'Esquadra van identificar els autors dels fets i van detenir-los a Tàrrega. Segons explica la Conca Diari, la detenció es va poder dur a terme gràcies al model i la matrícula del cotxe.

Durant el registre, els agents van localitzar diferents objectes robats en anteriors furts. A hores d'ara els acusats es troben a l'espera de passar a disposició judicial del jutjat de Cervera, i s'ha obert una  investigació  per la seva possible vinculació en d'altres robatoris.

Roben mitja tona de garrofes

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra han fet un nou cop contra els  lladres de garrofes a les comarques tarragonines, concretament a les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, agents de la policia catalana han detingut tres veïns de la Ràpita com a suposats autors del furt de 500 quilos de garrofes d'una finca agrícola de la població de la comarca del Montsià.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge, quan l'arrendatari de la finca hauria sorprès els tres suposats  lladres a l'interior de la propietat. Els individus van sortir corrents i van fugir del lloc dels fets amb un vehicle. L'endemà, l'afectat va denunciar davant dels Mossos d'Esquadra que li havien furtat 500 quilos de garrofes, valorades en uns 800 euros.