Imatge d'una persona detinguda

El detenen per agredir la seva parella i descobreixen que tenia nombrosos objectes robats

Els fets van tenir lloc a Coma-ruga i l'home ha ingressat a presó

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 19 de gener un home a Coma-ruga per un possible delicte de violència de gènere. Diverses patrulles van rebre un avís que un home estava agredint la seva parella a l'avinguda Diagonal d'aquest nucli del Vendrell.

Quan van arribar, l'home va intentar fugir amb un vehicle, però els agents el van poder interceptar. Tot i que va oposar una forta resistència, l'home va acabar detingut. Els agents van comprovar que havia amenaçat la dona amb un ganivet, a més d'agredir-la. 

Nombrosos objectes robats

En l'escorcoll se li van trobar nombrosos objectes de valor com joies, rellotges o ulleres, que podien haver estat sostrets. També se li van trobar diversos documents d'identitat que no li corresponien, així com divuit caixes amb productes de cosmètica. Els Mossos van comprovar que es tractava de material que havia estat sostret a una empresa del Vendrell.

De la investigació dels Mossos es desprèn que l'home no havia actuat sol per cometre el robatori. Per això es preveuen noves detencions relacionades amb el cas i els Mossos pensen que es tracta d'un grup especialitzat en robatoris a establiments.

En el moment de la detenció, l'home duia a sobre passaports i un permís de conduir amb la seva fotografia, però amb una identitat diferent. Els agents consideren que pot estar implicat en altres fets delictius succeïts en diferents punts de Catalunya. Com que també tenia diversos antecedents, el jutge en va decretar el seu ingrés a presó.