Imatge de l'atracador captada amb una càmera de seguretat.

Detenen l'autor de tres robatoris a punta de navalla a comerços del Vendrell i Calafell

El jutjat ha decretat el seu ingrés a presó

Els Mossos d'Esquadra del Vendrell van detenir el passat divendres 30 d'abril un noi de 22 anys, i de nacionalitat xilena, com a suposat autor de tres robatoris a comerços dels municipis del Vendrell i Calafell. Els tres atracaments es van fer a punta de navalla, dos d'ells amb intimidació i un amb violència.

El primer atracament va tenir lloc a finals del mes de març, en un supermercat situat a Coma-ruga. El jove va accedir a l'establiment a última hora del dia, quan ja no hi havia clients, i va intimidar la caixera amb un ganivet per endur-se els diners de la caixa, així com alguns productes.

Dos atracaments més a Calafell

Pocs dies després, el noi va tornar a actuar, aquest cop en un establiment de Segur de Calafell, en el qual va fer servir el mateix modus operandi. També es va endur diners en efectiu de la caixa. Dues setmanes després es va produir el tercer incident, en un supermercat de Calafell. Aquest cop, però, dos treballadors van forcejar amb l'atracador i aquest va acabar fugint sense poder consumar el robatori. 

La investigació dels Mossos d'Esquadra va poder concloure que l'autor d'aquests tres atracaments era el mateix, i se'l va poder localitzar i detenir el passat divendres a Santa Oliva. El noi va passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a la presó