Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Detingut un avi a Cunit després d'atacar-ne un altre amb un objecte punxegut a la cua del CAP

L'home, de 79 anys, està acusat d'un delicte de lesions

Un veí de Cunit de 79 anys ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra després d'atacar un home a la cua del CAP. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, i han confirmat els Mossos a aquest mitjà, els fets van tenir lloc aquest dilluns al migdia. La disputa va començar quan els dos homes feien cua a l'exterior del Centre d'Atenció Primària (CAP).

La discussió va anar pujant de to fins que un dels dos avis va treure un objecte punxegut i li va clavar al coll a l'altre. Després va fugir del lloc dels fets, mentre els altres ciutadans que hi havia a la cua avisaven els sanitaris. Una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre el ferit al lloc dels fets, aplicant punts de sutura per aturar l'hemorràgia.

A disposició judicial

La investigació dels fets va anar a càrrec dels Mossos d'Esquadra, que van acabar localitzant l'agressor aquella mateixa tarda al seu domicili. L'home va quedar detingut per un possible delicte de lesions i ha passat disposició judicial. Tot i que es desconeixen els motius de la baralla, situacions de tensió als centres sanitaris són molt habituals en l'actual context de pandèmia.