Entrada principal del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on es va produir l'atracament mortal

Detenen a Bèlgica una tercera persona implicada en l'assassinat del bingo de Tortosa

L'arrestat és un home que havia fugit a la capital belga després de l'assalt mortal del passat mes de setembre

Els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Federal belga han detingut a Brussel·les el tercer suposat autor de l'assassinat d'una dona en un bingo de Tortosa el passat 19 de setembre, segons ha informat la policia catalana a través de les xarxes socials. Després del crim, l'arrestat havia fugit a la capital belga, on ha estat detingut mitjançant la Xarxa Europea de Recerca Activa de Fugitius.

El mateix dia dels fets els Mossos d'Esquadra van detenir cinc persones, de les quals tres van quedar finalment en llibertat, ja que no tenien vinculació amb els fets. Les dues persones que van quedar detingudes per la seva suposada relació amb el crim són una dona, que està en presó preventiva, i un menor d'edat, que va ingressar en un centre tutelat.

L'arrestat seria l'autor material de l'assassinat

Segons ha informat el digital 'El Caso', la persona detinguda a Brussel·les és un home que seria el suposat autor material dels trets que van acabar amb la vida de la treballadora del bingo de Tortosa. Després de l'assalt mortal, va fugir dels llocs dels fets i va sortir d'Espanya a través de la frontera amb França.

Cal recordar que l'homicidi va tenir lloc la matinada del 19 de setembre, quan un grup d'atracadors va assaltar un bingo ubicat a la plaça Corona d'Aragó de la capital de les Terres de l'Ebre i van ferir un home i van matar la treballadora d'un tret al cap.