Un agent al Port de Tarragona durant el primer estat d'alarma

La persecució de pel·lícula a Tarragona amb tots els ingredients: la policia al·lucina

El conductor es va saltar un semàfor al carrer Doctor Mallafré i va ser aturat gairebé al municipi de Perafort

La Guàrdia Urbana de Tarragona feia una detenció durant el vespre d'aquest dilluns. Una actuació dels agents per un conductor que, després de ser vist fent una conducció inadequada, van veure que estava cometent múltiples delictes més.

Concretament, l'individu detingut és presumpte responsable de cinc delictes al volant a dins de la ciutat de Tarragona.

De saltar-se un semàfor a la detenció

Una patrulla de la policia tarragonina, aturada en un semàfor en vermell, va veure com un vehicle de la marca Peugeot, model 307, circulava a gran velocitat sobrepassant el vehicle policial a l'altura del carrer Doctor Mallafré, sense aturar-se.

Per aquest motiu, als voltants de les set de la tarda, la dotació policial va iniciar un seguiment per poder aturar el vehicle i denunciar la infracció administrativa. Una persecució que es va fer amb el sistema d'il·luminació i senyals acústics encesos.

La presència policial no va ser suficient perquè el conductor s'aturés, ja que quan va adonar-se que l'estaven seguint, va accelerar encara més. A gran velocitat va continuar circulant per l'N-240, accedint al barri de San Ramón i Sant Salvador.

Una conducció temerària sense respectar cap de les senyalitzacions existents, fins i tot circulant en sentit contrari, amb molt de risc per vianants i resta d'usuaris de les vies, arribant gairebé fins al municipi de Perafort.

Finalment, la Guàrdia Urbana de Tarragona, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, van poder aturar-lo. A l'interior del vehicle hi havia el conductor, una acompanyant i un menor.

Un cop detingut, es va procedir a l'escorcoll del vehicle, on es van localitzar diverses peces d'haixix. A més, també se li van fer les proves per consum d'alguna substància estupefaent, que van donar positiu.

A més, en ser identificat, també van observar com estava conduint sense haver obtingut mai un permís o llicència. 

Per tot plegat, l'home, de 37 anys, va ser detingut per un presumpte delicte de conducció temerària, resistència a la desobediència a agents de l’autoritat i atemptat als agents; lesions per detenció il·legal i contra la salut pública; així com conduir sense haver obtingut mai un permís o llicència i conduint sota els efectes de drogues.