Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils

La Policia Local de Cambrils deté 2 homes per un robatori amb força en un habitatge

Els lladres van ser enxampats per l'inquilí del domicili on havien entrat a robar

La Policia Local de Cambrils ha detingut dos homes, de 32 i 19 anys, per robat en un habitatge del municipi. Segons ha explicat el cos policial a través de les xarxes socials, els fets van tenir lloc el passat diumenge, a les 2.20 hores, quan es va rebre un avís per un robatori al barri de la Llosa. Els lladres van ser sorpresos per l'inquilí de la casa i van fugir del lloc.

En arribar al lloc dels fets, els agents van iniciar la recerca dels lladres, que van ser localitzats a la zona. Els objectes robats van ser recuperats i els autors van ser detinguts, acusats d'un delicte de robatori amb força.

Comencen les obres de la nova rotonda de l'avinguda d'Adelaida de Cambrils

D'altra banda, la Policia Local de Cambrils ha recordat que aquest dimarts comencen les obres de reforma vial i construcció d'una nova rotonda a l'avinguda d'Adelaida, cruïlla amb l'antiga N-340. La previsió és que els treballs s'allarguin fins als mesos de gener o febrer del 2022.

El cos policial ha assegurat que es procurarà que els talls de trànsit siguin mínims, alhora que es recomana els conductors que circulin amb precaució per la zona.