Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Robatoris surrealistes en dos habitatges de Valls: mobiliari de banys i retencions

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per dos robatoris amb força a domicilis

Els Mossos d'Esquadra han fet dues actuacions en les últimes hores per dos robatoris amb força en domicilis de Valls. Uns incidents que van succeir en una masia vora la carretera C-37 i al carrer Guasch Homs.

El primer dels robatoris va succeir durant dimecres al vespre. Una patrulla va detenir una persona després de rebre l'alerta d'un propietari d'una masia perquè sentia sorolls a l'interior.

En arribar al lloc, els mossos d'esquadra van comprovar que algú estava donant cops a l'interior de l'immoble. Quan hi van accedir, van veure com un home estava causant danys.

L'individu volia emportar-se del lavabo aixetes i altres elements d'aquest punt de l'habitatge i, en veure els policies, va llençar la bossa on estava guardant els objectes que pretenia sostraure i va intentar fugir, moment en què va ser detingut.

La patrulla va comprovar que després d’ocasionar danys a l’enreixat i a la porta d’accés principal de la masia, el lladre també va fer malbé el sistema d’enllumenat i mobiliari de bany i dutxa amb l’objectiu d’endur-se llums, aixetes i altres objectes.

D’altra banda, a un quart de sis d'aquest dijous a la passada matinada, un altre home va ser detingut després de ser sorprès quan pretenia robar dins d’una casa ubicada al carrer Guasch Homs de Valls. La patrulla es va desplaçar al lloc en rebre l’avís que una família tenia retingut al lladre, que va accedir al domicili a través d’una finestra oberta.

Quan els agents van arribar al lloc, van comprovar que la persona retinguda portava uns guants així com una llanterna frontal. En l’escorcoll, se li va localitzar a més una navalla tipus papallona.

Està previst que els dos detinguts, que acumulen fins a tretze antecedents policials, passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls en les pròximes hores.