Magatzem de la brigada municipal de Cambrils

Assalten un magatzem de la brigada municipal de Cambrils i els enxampen 'in fraganti'

L'avís d'un testimoni va permetre identificar els lladres i recuperar les eines i maquinàries sostretes

La Policia Local de Cambrils ha detingut aquesta matinada de dimecres dos joves —veïns de Cambrils— com a suposats autors d’un robatori amb força al magatzem de la brigada municipal, situat al passeig Albert del municipi. En aquest sentit, els agents han aconseguit recuperar la totalitat de les eines i màquines de treball que havien estat robades.  

L'avís dels fets l'ha fet un testimoni que ha vist els suposats lladres mentre remenaven l'interior d'un vehicle i un d'ells agafava una caixa. L'alertant ha tingut la sensació que els dos joves podrien estar cometent un furt i ha alertat la Policia Local. Arran de l'avís, una patrulla ha localitzat els dos individus, que coincidien amb la descripció, amb guants i eines, que podrien ser utilitzades per obrir vehicles.

Davant això, els agents han traslladat els detinguts a la comissaria, on han estat identificats. En aquest sentit, allà han comprovat que un d'ells tenia una ordre de detenció per un altre delicte.  

Localitzades eines i màquines de treball

Els agents de la Policia Local no van trobar cap més vehicles oberts, tot i que van localitzar una gran quantitat d’eines i màquines de treball entre dos cotxes estacionats. Davant això, els agents van inspeccionar els voltants i van constatar que havien trencat la cadena de tancament de la porta del magatzem de la brigada municipal i que el material robat provenia d’allí.  

D’altra banda, aquest dimecres al migdia la Policia Local ha aturat una persona per una infracció de trànsit i l’ha acabat detenint en comprovar que tenia una ordre de crida i cerca.