Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

La venjança d'un pare: Es troba els atracadors violents del seu fill a Reus

Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la capital del Baix Camp

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut dos joves per un presumpte robatori amb violència a un menor. Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc aquest dimarts, quan van rebre una trucada per telèfon en què un home denunciava que el seu fill havia patit un robatori amb violència i que en aquell mateix moment tenia davant dos joves a qui va identificar com a autor del delicte.

En aquest sentit, agents de la Guàrdia Urbana de Reus es van traslladar al lloc on els havia indicat el denunciant. Allà, els policies van localitzar els joves i, després de la denúncia interposada per la víctima, els van detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Un detingut per tràfic de drogues en ser aturat per una infracció de trànsit

D'altra banda, la policia reusenca va detenir aquest dilluns un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana de Reus ha informat a través de la xarxa social Twitter que els fets van tenir lloc després d'aturar l'arrestat per una infracció de trànsit.

En el moment de ser identificat, els agents van localitzar 240 grams de marihuana. Davant això, van intervenir la droga i van acabar detenint l'individu.