Imatge de dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona al costat d'un vehicle policial

Un ocupa a Torreforta cala foc a l'edifici i s'enfronta a la policia

Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la nit en un immoble del carrer Penedès del barri de Ponent

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimecres a la nit a Torreforta un home per causar un foc al pati comunitari de l'edifici on estava ocupant il·legalment un pis. Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, els fets van tenir lloc a les 22.30 hores en un immoble del carrer Penedès del barri de Ponent.

En arribar al lloc dels fets, els agents de la policia tarragonina, que van ser alertats per la trucada d'un veí, van detectar el presumpte autor del foc molt alterat. Gràcies a la col·laboració dels veïns, van saber que havia ocupat il·legalment un pic i que ja havia generat diversos episodis, entre ells amenaces, anteriorment.

En un primer moment, l'arrestat va impedir els Bombers desplaçats al lloc dels fets accedir a la zona on havia provocat l'incendi. Amb la col·laboració dels agents de la Guàrdia Urbana, finalment van poder accedir a l'espai, apagar l'incendi i detenir l'autor de les flames.

L'home, que segons els veïns ja ha protagonitzat diversos incidents als barris de Ponent, està acusat d'un delicte de danys intencionats, desobediència i resistència contra els agents de l’autoritat.