Detenció

Més de 15 robatoris durant l'estiu: Els Mossos detenen un lladre molt buscat a Valls

Avui, desenes de cotxes han aparegut amb importants desperfectes i els vidres trencats

Nova nit moguda a Valls. Avui dimarts dia 13 de setembre a primera hora del matí, desenes de cotxes  han aparegut amb importantsdesperfectes i vidres trencats a la zona de Sant Josep Obrer i els barris de la Candela i l'Albada. Segons les primeres investigacions, una persona hauria trencat els vidres dels vehicles per cometre robatoris en els seus interiors. 

A més, segons avança El Vallenc, aquest matí, el presumpte  autor dels fets ha estat  detingut  per agents dels Mossos d'Esquadra. Es tracta d'un lladre multireincident, veí de Valls, a qui se li atribueixen diversos delictes d'aquestes característiques que han passat en les últimes setmanes a la capital de l'Alt Camp.

En aquest sentit, en total, en els darrers dies i hauria comès almenys una quinzena de robatoris amb força a l’interior de vehicles a la ciutat. Aquests fets han creat una forta indignació entre el veïnat i s'afegeixen al clima d'inseguretat i col·lapse ha patit Valls durant tot l'estiu.

El detingut passarà a disposició judicial les pròximes hores. Durant el mes de juliol, ja va ser detingut per cometre robatoris en dos habitatges, amb gent dins. Llavors, la jutgessa de Valls el va deixar en llibertat amb càrrecs.