Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona

Detenen una noia de 18 anys a Valls per un atracament amb intimidació en una farmàcia

La Policia Local i els Mossos van dur a terme una operació policial a la zona del Portal Nou

Detinguda  una noia de 18 anys a Valls acusada d'un delicte de robatori amb intimidació. Els fets van passar dimecres dia 18 de maig al vespre, en una operació conjunta entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Segons El Vallenc, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra feia setmanes que treballava en un  robatori que es va produir en un establiment de la capital de l'Alt Camp el dia  9 de maig. La noia, que feia pocs mesos que havia complert els 18 anys, juntament amb un home, van entrar en una farmàcia del centre històric en horari laboral. Van ensenyar un ganivet, però el robatori finalment no es va produir i van acabar fugint sense endur-se res de l’establiment.

Arran de la investigació, els dos cossos de seguretat van dur a terme una operació policial a la zona del Portal Nou que va acabar amb la detenció de la noia.

El procés segueix obert i l'objectiu dels agents és identificar l'home que acompanyava la noia, per tal de procedir a la seva detenció. Pel que fa a la noia, ha passat a disposició judicial.

Ganivetades en una discoteca de Reus

Per altra banda, el passat dissabte, 7 de maig, es vivia uns moments de tensió a la plaça de les Peixateries Velles. Una baralla multitudinària a la sortida de la coneguda discoteca Classix, al Raval de Robuster. 

En aquest incident, als voltants de dos quarts de 6.00 h de la matinada, dues persones van quedar ferides per arma blanca. Un incident que va quedar obert per part dels Mossos d'Esquadra per trobar l'autor dels apunyalaments, el qual va fugir del lloc dels fets. 

Gairebé dues setmanes després, aquest 19 de maig  a la tarda, dos dels  implicats en la baralla amb ferits per arma blanca s'han entregat als Mossos d'Esquadra, segons informa el digital 'El Caso'. Per aquest motiu, els dos individus, de nacionalitat espanyola, han quedat detinguts  i ja hi ha més identificats amb ordre de detenció.