Imatge d'un control policial dels Mossos d'Esquadra

Detenen 3 conductors en poc més d'una hora a la C-14

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a primera hora del matí al terme municipal de Salou

Els Mossos d'Esquadra va detenir aquest diumenge tres conductors en un control de trànsit al terme municipal de Salou. En aquest sentit, la policia catalana ha explicat que dos dels detinguts circulaven sota els efectes de begudes alcohòliques quan van ser interceptats, mentre que el tercer arrestat no havia obtingut mai el permís de conduir.

Segons ha explicat la policia catalana, el control de trànsit es va instal·lar al punt quilomètric 0 de la C-14, al terme municipal de Salou, a primera hora del matí d'aquest diumenge. En poc més d'una hora es van detenir tres conductors, tot ells de nacionalitat estrangera i sense domicili conegut a l'Estat espanyol.

Els tres arrestats, en una hora i mitja

Els Mossos d'Esquadra han explicat que el primer detingut és un home de 34 anys que va ser aturat a les sis del matí a diumenge. El conductor es va negar a fer les proves en un primer moment i posteriorment va donar un resultat positiu de 0,91 mg/l, una taxa que gairebé multiplicava per quatre la màxima permesa.

El segon arrestat va ser un jove de 20 anys, que va ser aturat pels agents de la policia catalana a les 6.45 hores. En un primer moment, l'home va assegurar que tenia permís de conduir, tot i que després de diverses gestions per part dels mossos es va comprovar que no era així i que mai l'havia obtingut, motiu pel qual va ser detingut.

Finalment, el tercer detingut es va produir a les 7.30 hores, quan es va aturar un jove de 21 anys. Aquest presentava símptomes de conduir begut i es va negar a fer les proves. En aquest sentit, es va aconseguir fer una primera prova, que va resultar positiva (0,77 mg/l). En la segona prova, l'home va fer-la malament de manera intencionada diverses vegades.