Agents de la policia local del Vendrell.

Va a comprar tabac al Vendrell i acaba detinguda per la policia

La Policia Local del Vendrell l'anava a multar per aparcar malament en una rotonda i la dona es va llençar a sobre dels agents

La Policia Local del Vendrell va detenir la conductora d'un vehicle durant la tarda d'aquest passat dimecres. Els agents van iniciar l'actuació en veure un vehicle aturat enmig d'una rotonda on no hi havia cap ocupant al volant i, en anar a posar la multa corresponent, van ser atacats per la conductora.

Detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat

Als voltants de tres quarts de vuit de la tarda d'aquest dimecres, una dona deixava el vehicle aturat en una rotonda de l'avinguda del Baix Penedès, del Vendrell, per anar a l'estanc a comprar i tornar de pressa al vehicle.

Una acció molt habitual per part de molts conductors, però que comporta una sanció per estar cometent una infracció viària. Aquest cop va ser vista i detectada per la Policia Local del Vendrell, motiu pel qual es va iniciar la denúncia a la conductora per aquest fet.

La infractora, en conseqüència d'aquesta denúncia d'indisciplina viària que li anaven a posar, es va llençar a sobre dels agents que l'estaven multant. Després d'aquesta acció, la policia vendrellenca va detenir la conductora per atemptat contra els agents de l'autoritat.

Per això se li han instruït diligències penals i després de passar pel jutjat, se li ha decretat llibertat amb càrrecs. Haurà de passar a disposició judicial quan sigui requerida.

Detencions per robatoris i baralles al Vendrell

La Policia Local del Vendrell ha fet diverses detencions al llarg d'aquest mes d'abril. El mes va començar amb un robatori al centre de la ciutat, en concret, al carrer de la Muralla de la capital del Vendrell.

En relació a aquest robatori amb força, la policia vendrellenca informava que s'havien detingut dues persones que eren presumptes autores dels fets. Una acció que es va fer conjuntament amb els Mossos d'Esquadra en un dispositiu conjunt després del robatori al centre de la ciutat. 

Així mateix, el més recent és el polèmic incident viscut en plena processó el Diumenge de Rams. al Vendrell. Als voltants de les 19.30 hores, s'alertava d'una baralla a prop de la plaça del centre, on hi havia joves que estaven molestant i alterant l'ordre públic.

La policia va actuar demanant que abandonessin la zona. Dos d'ells, d'origen magrebí, van encarar-se als policies i els van donar empentes. Per aquest motiu, van ser detinguts per atemptat contra els agents de l'autoritat.

Un incident que va requerir d'un comunicat de la Hermandad de Las Penas y Nuestra Señora del Consuelo desvinculat l'incident amb la processó que s'estava realitzant de la Setmana Santa vendrellenca.