Ampli dispositiu de Mossos d'Esquadra al barri de Campclar de Tarragona

Condueix per l'A-7 amb la filla de 4 anys al cotxe multiplicant més de 7 cops la taxa

Els conductors van avisar d'un cotxe que feia ziga-zagues a Tarragona a les 11 del matí, i els Mossos van trobar la conductora borratxa i la seva filla envoltada d'ampolles d'alcohol al cotxe

Gran ensurt a la carretera A-7 a Tarragona. El servei d'emergències 112 va rebre diverses trucades que alertaven d'un vehicle que estava circulant de forma temerària per aquesta via. Els Mossos d'Esquadra, però, mai s'haurien esperat trobar-se amb l'estampa que van veure, molt perillosa i totalment negligent.

Els fets van passar a les onze del matí. Diversos conductors van donar l'avís al 112 que un cotxe conduïa fent ziga-zagues per l'A-7 a Tarragona, en sentit Barcelona. Alguns d'ells apuntaven que creien haver vist que hi havia un nadó al seient del darrere.

Ràpidament els Mossos d'Esquadra es van activar per localitzar aquest vehicle. El van trobar ja aturat, però en una rotonda al quilòmetre 1171 de l'N-340, a la Móra. Van interceptar la conductora finalment al punt quilomètric 4 de la TP-2039, al seu pas per Tarragona.

La filla anava envoltada d'ampolles d'alcohol i deixalles

Quan els agents dels Mossos d'Esquadra van inspeccionar el vehicle no donaven crèdit al que veien. La conductora, una dona d'uns 41 anys, presentava símptomes evidents d'haver consumit alcohol i, efectivament, a la part posterior del cotxe hi viatjava una nena de 4 anys.

La menor, filla de la conductora, anava al sistema de retenció infantil però estava envoltada d'ampolles d'alcohol i altres deixalles.

Els Mossos d'Esquadra van instar la conductora a sotmetre's a les proves pertinents. En la primera prova d'alcoholèmia, la dona va donar una taxa d'1,80 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, és a dir, multiplicant més de 7 cops la taxa permesa. Quan se la va instar a repetir la prova d'alcoholèmia una estona després, s'hi va negar.

Els agents van procedir a detenir la dona com a presumpta autora dels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol i negativa a fer les proves d’alcoholèmia.

La detinguda passarà en les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.