Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona

Mor un home enmig d'un carrer a l'Alt Camp: una dona, vinculada amb la mort

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada una dona vinculada amb aquests fets

El telèfon d'emergències 112 rebia un avís al llarg de la tarda d'aquest dissabte. En l'alerta s'informava que hi havia un home malferit en un carrer del municipi de Cabra del Camp.

Per aquest motiu, s'activaven els serveis d'emergències per anar fins a la localitat de l'Alt Camp. Malauradament, no es va poder fer res per salvar-li la vida i va morir. Per aquest motiu, es va iniciar una investigació dels fets.

Detinguda una dona per aquest homicidi

Quan passaven dos minuts de tres quarts de cinc de la tarda, arribava un avís preocupant. S'alertava de la presència d'un home malferit al carrer Darnius, a Cabra del Camp. 

Immediatament es van activar els serveis d'emergència. En arribar, van confirmar que aquesta persona, de 52 anys, havia mort enmig del carrer de la localitat de l'Alt Camp.

De resultes d'aquest greu incident, els agents de la Divisió d'Investigació Criminal, es van fer càrrec de la investigació. Al llarg d'aquesta matinada de diumenge, els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir una dona, de 45 anys, relacionada amb la mort d'aquest home a Cabra del Camp. La detenció s'ha fet a la mateixa comarca.

Ensurt per un suposat tiroteig a Valls

Aquest passat divendres es van viure moments de pànic a Valls. A quarts de 7 del matí es van sentir diferents sorolls, presumptament vinculats a trets, entre la zona del carrer Abat Llort, el col·legi Cor de Maria i el pont de la Fraternal de la ciutat.

Un succés que es va viralitzar a través de les xarxes socials i grups de WhatsApp de la localitat. Uns rumors que anaven en augment després de veure cotxes dels Mossos d'Esquadra i Policia Local, a més d'ambulàncies i sirenes per una persecució que hauria acabat amb un tiroteig.

Davant de l'alarma causada, la Policia Local de Valls desmentia que els sons que s'havien sentit fossin de trets d'una arma de foc.

En concret, la Policia Local  va aturar un cotxe perquè, a l'interior del vehicle, hi havia una bobina que podria ser robada. El conductor volia donar-se a la fuga i, per aquest motiu, els cotxes policials havien encès les sirenes i havia començat una persecució que durava pocs minuts.

El cotxe va acabar impactant amb una vorera i, en conseqüència, rebentava una de les rodes. Aquest fet havia estat el fort soroll que es podia haver atribuït a un tret.