Pla detall d'una dona detinguda pels Mossos d'Esquadra

Una detinguda a Reus per atacar la companya de pis amb una navalla

La mateixa víctima ha avisat la policia

Una dona ha agredit la seva companya de pis a Reus amb una arma blanca. Les dues dones viuen al passeig de Sunyer de Reus, des d'on la Guàrdia Urbana de Reus ha rebut un avís per una agressió. Ha sigut la mateixa víctima qui ha avisat la policia local que la seva companya de pis l'havia agredit amb una navalla.

Els agents de la policia reusenca, quan han arribat al lloc dels fets, han comprovat que la situació era tal com l'havia descrit la víctima, i han acabat detenint la presumpta autora de l'atac, companya de pis de la víctima. La dona que ha patit l'agressió amb arma blanca tenia diversos talls de diferent consideració a les mans.

És per això que ha estat traslladada al CAP Sant Pere perquè s'atenguessin les lesions que, previsiblement, hauria patit quan intentava evitar que l'apunyalés. Es desconeix, a hores d'ara, el pronòstic mèdic de la víctima, però el que sí que ha confirmat la Guàrdia Urbana, que també ha exposat la situació a les xarxes socials, és la detenció de la companya de pis com a presumpta autora d'un delicte de lesions contra la víctima.