Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra

Detingudes la mare i l'àvia d'un nadó per haver-lo assassinat a Tarragona l'any passat

Una dona de 20 anys hauria tingut un nadó i entre ella i la seva mare l’hi haurien tret la vida i s'haurien desfet del cos

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous, 8 d'abril, dues dones com a presumptes autores de la mort d’un nadó. Les arrestades tenen 42 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Tarragona. Els fets haurien tingut lloc a la mateixa ciutat el març del 2020.

La policia catalana va iniciar la investigació el passat 4 de desembre de 2020, quan agents de la Unitat Investigació de la comissaria de Tarragona van rebre una informació segons la qual la dona més jove, de 20 anys, va estar embarassada i podria haver tingut un nadó cap al març del mateix any, i que entre ella i la seva mare l’hi haurien tret la vida. Posteriorment, les dues dones s'haurien desfet del cos del nadó acabat de néixer.

Quatre mesos després, la investigació dels Mossos d'Esquadra ha conclòs que les dues dones haurien causat la mort al nadó. Per aquest motiu, aquest dijous les han arrestat a la mateixa ciutat de Tarragona, on viuen. Pel que fa al cos del nadó, de moment es desconeix on es troba o a on el van fer desaparèixer, i la policia catalana està investigant per poder-lo localitzar. El cas està sota el secret de les actuacions.