Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

Tot els portava a ells: Els lladres d'un pis de Salou que van intentar amagar-se

Els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones, entre ells un menor

L'alarma d'un apartament de Salou  va servir d'avís als Mossos d'Esquadra per evitar el robatori d'uns lladres. L'alerta arribava a dos quarts del matí d'aquest passat dimecres i el propietari del domicili va arribar quan els agents estaven fent comprovacions  dels possibles accessos a l'interior de l'habitatge. 

Des de dins van detectar de pressa el modus operandi de les persones que havien accedit a la casa: trencant la finestra d'un balcó interior i la persiana. Per fer-ho possible només hi havia la possibilitat d'haver accedit des de l'apartament del costat i inspeccionant la zona, a més, van trobar una empremta  d'una sabata a l'immoble i diverses burilles  de tabac. 

Els mossos van saltar al balcó  contigu i van comprovar que hi havia la porta oberta i la persiana a terra. Abans d'entrar a dins l'habitatge, van alertar de la seva presència. Un cop dins van sentir sorolls que sortien des d'una de les habitacions. Es van dirigir a aquesta i van trobar-hi quatre persones vestides amb roba de carrer simulant que dormien.

Les explicacions que estaven donant els individus sobre la seva presència en aquell apartament eren totalment contradictòries. No eren inquilins de l'apartament i, el propietari, tampoc els havia donat permís per estar-hi. Un fet que els va delatar va ser la concordança  d'una de les sabates  amb l'empremta que havien trobat, a més de paquets de tabac de la mateixa marca que les burilles  trobades a terra. 

Els Mossos d'Esquadra, per aquest motiu, van detenir  els quatre individus com a presumptes autors del robatori amb força. Els individus eren un menor i tres homes de 26, 27 i 28 anys, de nacionalitat marroquina, dos amb domicili desconegut i un veí de Reus. 

El menor  d'edat que va ser detingut, després de declarar a comissaria, va quedar en llibertat. La resta de detinguts passaran a disposició del jutjat  d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant les properes hores.