Dos vehicles de la Policia Local de Torredembarra davant la comissaria

Agredeix la parella, s'atrinxera a casa seva i amenaça la policia a Torredembarra

Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la tarda i el presumpte agressor va ser detingut

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dimarts a la tarda un veí del municipi acusat dels presumptes delictes de maltractament en l'àmbit de la llar i amenaces als agents de l'autoritat, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. El citat mitjà explica que els fets van tenir lloc en un domicili del carrer Sinibald de Mas del municipi torrenc i van ser els veïns els que van avisar el cos policial, després de sentir els crits d'auxili d'una dona.

Després de l'avís, segons el relat del 'Diari de Tarragona', una patrulla de la Policia Local de Torredembarra es va desplaçar fins a la direcció indicada pels testimonis i allà van trobar la víctima, una dona de 47 anys, i el seu fill, de 18. Ambdós van explicar que la dona havia discutit amb la seva parella i que el jove va intentar calmar els ànims i va ser bufetejat per l'acusat.

Davant això, la mare va interposar-se per defensar el seu fill i l'agressor la va agafar pel braç de manera agressiva.

L'agressor va amenaçar els agents amb un tornavís

El suposat maltractador es va atrinxerar al domicili, amenaçant els agents amb un tornavís, assegurant que no dubtaria en fer-lo servir si fos necessari. La tensió entre els policies i l'acusat va anar creixent, però finalment es va aconseguir calmar l'individu que va acabar deixant anar l'arma.

Una vegada va estar desarmat, l'home va ser detingut pels agents de la Policia Local de Torredembarra.