Un tot terreny de la Guàrdia Civil.

Detingut a Alcanar un individu relacionat amb quatre robatoris a Ulldecona

La Guàrdia Civil va recuperar un rifle d'aire comprimit, plaques solars i bicicletes en una granja abandonada

L'equip ROCA de la Guàrdia Civil va resoldre un cas de diversos robatoris  a Ulldecona. Una patrulla del cos armat va localitzar un home a l'interior d'un vehicle dins d'una granja abandonada a la població de Vinaròs, al Baix Maestrat. 

L'individu, en detectar la seva presència, va fugir  camp a través per no ser detingut. A pocs metres del vehicle, els agents van trobar objectes  que haurien estat robats: un rifle d'aire comprimit del calibre 5,5, dues plaques solars, dos bateries, un inversor amb els accessoris, tres bicicletes, una aspiradora, una bomba generadora d'aire, diversos estris de jardineria, una bossa amb canyes de pescar i un far de motocicleta.


La investigació de la Guàrdia Civil, finalment, va permetre identificar  el fugitiu. És un veí de Vinaròs  amb dues ordres judicials de detenció i ingrés a la presó per robatori i falsificació de document públic. També en tenia una altra de prohibició d'entrada al territori estatal amb una ordre d'expulsió.

La Guàrdia Civil el va detenir a Alcanar  i el va posar a disposició del jutjat número 1 d'Amposta. També es va retornar als propietaris els objectes robats.