Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Detingut per amenaçar de mort i atracar una dona de 85 anys al carrer d'Alcalde Segimon de Reus

La Guàrdia Urbana el va localitzar a prop dels jutjats

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut aquest cap de setmana un home acusat d'un presumpte robatori amb intimidació a una dona gran. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte passat, 6 de febrer, al carrer d'Alcalde Segimon de la ciutat. Eren les vuit del matí quan l'individu va amenaçar de mort una dona de 85 anys i la va obligar a donar-li els diners que duia a sobre.

Després de patir el robatori, la mateixa víctima va donar l'avís a la Guàrdia Urbana, donant-los una descripció de l'atracador. Poc després, els agents de la policia reusenca van localitzar l'home a prop dels jutjats de Reus, gràcies a la descripció facilitada per la dona. 

Així doncs, finalment l'home va ser detingut pels agents, acusat d'un presumpte delicte de robatori amb intimidació.

Detingut un home a Reus que era al carrer cridant que era 'camell'

No és l'única detenció que ha fet la Guàrdia Urbana aquest cap de setmana a la ciutat, i és que la matinada de dissabte la policia reusenca va detenir un home que era al carrer cridant que es dedicava a la venda de drogues i que no trobava el seu cotxe. En localitzar-lo, els agents van registrar el seu vehicle i van trobar 32,14 grams de marihuana distribuïts en diverses bossetes, i també una balança de precisió. L'home va ser detingut per un delicte contra la salut pública.