Noi barallant-se al carrer.

Identifiquen el jove que va atracar amb un ganivet un home a Reus i s'acaba entregant

El noi va apunyalar un home a plena llum del dia i va fugir en patinet

Els vídeos van córrer com la pólvora el passat 1 de setembre a Reus. A plena llum del dia, un jove atracava amb una arma blanca un home i fugia en patinet. Segons es podia veure en les imatges gravades per molts testimonis, el noi intentava sostreure una bossa a un home, ferit en una cama, al carrer Jurats tocant al carrer Misericòrdia de Reus. La víctima, en resistir-se, rebia una ganivetada a la cama i l'atracador fugia en patinet mentre una altra persona el perseguia.

Els fets van passar a plena llum del dia i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar la víctima per suturar-li la ferida causada per la ganivetada, així com efectius de la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra.

Ara, segons ha avançat el Diari de Tarragona, la policia ha pogut detenir l'autor de l'apunyalament després que aquest s'acabés entregant a comissaria. 

Identifiquen ràpidament l'autor de l'apunyalament

Els fets van comptar amb molts testimonis, és per això que la policia va entrevistar diverses persones al lloc dels fets i va poder comptar amb l'ajuda de les gravacions fetes.

Gràcies a tot el material disponible, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Reus van identificar ràpidament l'autor de l'agressió amb arma blanca, un jove de només 18 anys veí de Reus.

Els agents van personar-se a casa seva, però no el van trobar. Van decidir activar una cerca per trobar-lo, la qual no es va allargar massa hores, ja que aquella mateixa nit el jove es va presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per explicar la seva versió dels fets. Finalment va acabar detingut, acusat d'un delicte de lesions per haver apunyalat l'home.