La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Els Mossos detenen l'assetjador de dones del barri tarragoní de Bonavista

Es tracta d'un home de 30 anys, veí de la Canonja

ElsMossos d'Esquadra de la comissaria de Tarragona han detingut aquest dilluns, 9 de novembre, a  Tarragona, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Canonja, com a presumpte autor de tres delictes d’assetjament. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els  fets  que van propiciar la detenció van tenir lloc al barri de Bonavista dissabte passat. Una  noia que tornava a casa va notar com un home la seguia dient coses que ella no entenia. Llavors, l’home va agafar la noia i va intentar retenir-la, però ella es va desfer i va demanar ajuda a una altra  dona que hi havia al carrer passejant el seu gos. 

L’endemà, una altra dona es va presentar a dependències policials per  denunciar l’assetjament que havia patit també a Bonavista per part d’un home, el qual coincidia plenament amb el presumpte autor del primer assetjament. En aquest cas, els fets havien tingut lloc el passat 31 d’octubre. Amb aquesta informació i, un cop  identificat l’home, els agents el van detenir ahir a la Canonja, com a presumpte autor de dos delictes d’assetjament. 

Disposició judicial

Es dona el cas que hores més tard de la detenció, una tercera dona va presentar denúncia per uns fets similars i els mossos van comprovar que el presumpte autor  coincidia amb l’home que ja es trobava detingut a dependències policials. El detingut passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona. Els mossos no descarten que pugui haver alguna altra denunciar similar arran de la publicació de la detenció del presumpte autor.