Imatge del lladre durant un dels atracaments comessos

Vídeo: Cacen un home que atracava comerços a Tarragona a punta de pistola

L'arrestat, que ha ingressat a presó, va cometre dos assalts a Constantí i el Morell

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 19 de novembre un home de 42 anys a Constantí, com a suposat autor de dos delictes de robatori amb intimidació i un furt d’ús de vehicle. Dos dies abans, el 17 de novembre, es va detenir a Tarragona un altre home de 37 anys per la seva suposada implicació en un dels dos robatoris.

El primer dels detinguts va passar a disposició judicial davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona el passat 18 de novembre i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. D’altra banda, el principal investigat, l'home de 42 anys, va passar dilluns passat a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

El primer atracament, a Constantí

La investigació policial es va iniciar el passat 29 d’octubre arran d'un atracament amb arma de foc en una benzinera de Constantí. Els fets van tenir lloc a les 6.30 hores, quan el lladre va donar diversos cops a la porta d’entrada per accedir dins de la botiga de la gasolinera. Un cop a l’interior, va apropar-se a la treballadora de l'establiment i va exhibir una arma de foc per intimidar-la i reclamar-li la recaptació de la caixa.

Quan va fer-se amb el botí, l'individu va sortir corrents de la botiga on l’esperava el segon dels detinguts amb qui va fugir a peu. De la investigació dels fets es desprèn que l’home que l’acompanyava feia tasques de vigilància per controlar l’entorn de la  benzinera per la qual cosa els mossos el van arrestar a Tarragona el 17 de novembre.

Assalt a un comerç del Morell

Així mateix, el principal investigat va cometre el segon dels atracaments la tarda de divendres 18 de novembre en un establiment comercial del Morell. En aquest segon assalt va utilitzar el mateix 'modus operandi' per intimidar la treballadora de l'establiment i sostreure la recaptació de la caixa. Després va fugir en un vehicle que havia robat el dia abans al barri Mas Abelló de Reus.

A partir de la informació recollida, els agents dels Mossos van poder localitzar l’endemà al matí el vehicle sostret que es trobava estacionat a Constantí. Davant la possibilitat que l’investigat portés una arma de foc, els policies van establir un dispositiu policial que va concloure al voltant de les 18.15 hores amb la detenció de l’atracador.