Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Agressió homòfoba al centre de Reus: cops i crits per la seva orientació sexual

Els fets van succeir a la zona del carrer Galió | Els Mossos fan una crida per denunciar aquestes situacions de violència

Les agressions homòfobes, malauradament, continuen estant d'actualitat a la demarcació de Tarragona. Ben entrades les festes de Nadal, se'n va denunciar una a través de les xarxes socials a Calafell. Uns fets explicats per la CUP del municipi i ensenyant una imatge de l'agredit. 

Aquests lamentables incidents, també es van viure a la ciutat de Reus la nit del 24 de desembre, la nit de Nadal. Segons informen els Mossos d'Esquadra, aquest dia un home va agredir a un altre al centre de la ciutat. 

Uns fets que han estat denunciats per la víctima quatre dies després de ser agredit per la seva orientació sexual i identitat de gènere

Una agressió homòfoba a Reus

Un noi va ser agredit per la seva orientació sexual i identitat de gènere a Reus. Uns fets que, segons informen els Mossos d'Esquadra, van succeir el passat 24 de desembre, als voltants de dos quarts de dotze de la nit.

A punt d'entrar al dia de Nadal, la víctima va ser agredida al centre de la capital del Baix Camp. En concret, els fets succeïen a la zona del carrer Galió. L'agressor va colpejar repetides vegades al noi, mentre li cridava diversos insults per la seva orientació sexual.

Després d'aquests fets, però, la víctima no va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La denúncia va arribar quatre dies després de l'incident, quan la policia catalana va posar en marxa la maquinària en aquests casos.

Detingut l'autor de l'agressió

En tenir constància d'aquesta agressió homòfoba, els Mossos d'Esquadra van iniciar el procediment que s'estableix en aquests casos. Els agents de la policia catalana, amb les indicacions que tenien, van aconseguir detenir a l'individu.

L'autor de l'agressió homòfoba era un home de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus. L'individu va ser arrestat el mateix dia que es va posar la denúncia a la comissaria per part de l'agredit.

Els Mossos d'Esquadra, davant d'aquestes situacions, expliquen que la denúncia és clau per poder investigar aquest tipus de fets. «Ajuda’ns i digues prou a la violència i a totes les formes de discriminació per orientació sexual», exclamen.