Detenció dels Mossos d'Esquadra a la Part Alta de Tarragona

Una batalla campal al centre de Tarragona acaba amb un cap obert i un detingut

Els Mossos d'Esquadra, el SEM i la Guàrdia Urbana van actuar en aquest incident a la plaça dels Sedassos

La Part Alta de Tarragona s'ha vist immersa de nou en un greu incident. L'incivisme ha protagonitzat diversos incidents en aquesta zona de la ciutat en les últimes dates, la darrera aquest dissabte a la nit.

El servei d'emergències rebia l'avís d'una baralla a la plaça dels Sedassos, on hi havia unes set persones protagonitzant-la, i hi havia una persona ferida. Fins al lloc hi van anar els Mossos d'Esquadra i els professionals del SEM.

Aquests fets succeïen també quan un local alertava la Guàrdia Urbana de Tarragona que hi havia una persona molt alterada i èbria. Aquesta persona, podria ser l'autora de l'inici de la batussa a la mateixa plaça.

Detenció a la plaça dels Sedassos

La nit de dissabte va ser moguda a la Part Alta de Tarragona. La plaça dels Sedassos va ser escenari d'una batussa amb un implicat ferit de gravetat amb un trau al cap.

Els Mossos d'Esquadra van anar fins a la plaça tarragonina en rebre l'avís de la baralla en aquesta zona de Tarragona. En aquesta, se'ls alertava que hi havia una persona ferida, motiu pel qual també van anar-hi els professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els agents, per tot plegat, van detenir el presumpte autor de les lesions en aquesta batussa. Els sanitaris van atendre la persona que tenia una ferida al cap.

Abans de l'inici de la baralla a la plaça dels Sedassos, la Guàrdia Urbana havia rebut l'avís per una persona alterada i èbria en un local de la Part Alta. Un incident previ al de la baralla i que, el detingut, també en podria ser el presumpte autor d'aquest incident.

Un nou incident a la Part Alta on estan vivint diversos problemes en les últimes dates, entre botellots, situacions d'inseguretat, entre molts més problemes que es viuen.