Foto d'un detingut emmanillat.

Detingut a Calafell per cometre dos robatoris en habitatges amb diferent identitat

L'home acumula una quinzena d'antecedents per fets similars

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 34 anys a Calafell que hauria comès dos robatoris amb força. Segons informa el diari Més, els dos robatoris van tenir lloc el 26 d'octubre i el 15 de novembre.

En el primer cas, va saltar una tanca de dos metres per accedir a un complex d'habitatges, i va acabar entrant en una planta baixa. Es va endur diversos objectes com joies i un ordinador portàtil, valorats en uns 600 euros.

El segon robatori va tenir lloc a Segur de Calafell, també a dins d'un habitatge. En aquella ocasió, un veí el va veure i va avisar la policia local, que el van acabar detenint. Durant les investigacions, des de la policia van comprovar que l'home feia servir dues identitats diferents per cometre els robatoris.

Entre totes dues sumaven una quinzena d'antecedents, tant dins com fora de Catalunya. Quan els agents el van relacionar amb el robatori del 26 d'octubre, van procedir a detenir-lo de nou el passat dissabte 7 de gener. L'home va oferir molta resistència i va intentar fugir, sense èxit.