Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Detingut a Cambrils un home de 61 anys per agredir i lesionar la seva parella

Els fets es van produir dissabte, 1 de maig, al barri dels Esquirols | La Policia Local va atendre la víctima, una dona de 34 anys

Agents de la Policia Local de Cambrils va atendre dissabte, 1 de maig, una dona de 34 anys a qui la seva parella havia agredit i lesionat al barri dels Esquirols, al terme municipal cambrilenc. Els fets, precisament, es van produir al voltant de les onze del matí i, després de diverses gestions, la policia va localitzar i detenir l’agressor passades les dotze del migdia. L’home, de 61 anys, està acusat d’un delicte de violència en àmbit de la llar.

Més detencions al municipi

El passat divendres, 30 d’abril, el sistema de càmeres de lectura de matrícules de Cambrils va detectar l’entrada al municipi d’un turisme Mercedes amb antecedents. Posteriorment, una patrulla de la Policia Local va localitzar el vehicle al barri del Molí de la Torre i en va detenir una ocupant, una dona de 26 anys sobre qui constava una ordre de crida i cerca per part del Jutjat Penal de Girona. Amb això, l’arrestada va passar a disposició judicial.

La mateixa jornada, pels volts de les nou del vespre, la policia cambrilenca va enxampar, a l’avinguda de la Diputació de Vilafortuny, un home de 43 anys amb diversos antecedents per delictes i una ordre de detenció i presentació dictada pel Jutjat d’Instrucció número 5 de Tarragona. Els agents també el van detenir i el van posar posteriorment a disposició judicial.