Un vehicle del a Guàrdia Municipal de la Canonja davant la comissaria.

Detenen un individu a la Canonja per no portar mascareta i «resistència a l'autoritat»

Els fets han succeït aquest dilluns, pels volts de les 10 de la nit

Han passat 10 mesos d'ençà de l'inici de l'alerta sanitària creada pel coronavirus i encara ara hi ha ciutadans que  no compleixen alguns dels principis més bàsics. Aquest dilluns, a les 10 de la nit, s'ha viscut un exemple d'aquesta situació al municipi tarragoní de la Canonja.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Com hem dit, pels volts de les 10 de la nit, veïns d'un bloc de la Canonja van avisar a la policia municipal de la localitat perquè una persona, que no portava mascareta, estava cridant a l'entrada del portal. Els agents es van presentar al lloc dels fets i es van trobar amb un individu que es negava a posar-se la mascareta. 

Avisen als Mossos

Els agents es van trobar a una persona que, segons han confirmat a TarragonaDigital fonts del consistori de la Canonja, mostrava «signes de violència i es va resistir a l'autoritat». Amb aquest escenari, la policia municipal canongina es va veure obligada a demanar suport al cos de Mossos d'Esquadra. Els agents de la policia catalana es van emportar a la persona detinguda  acusada, entre altres, de «resistència a l'autoritat». 

L'incompliment de les mesures sanitàries contra la pandèmia és un altre virus que es multiplica arreu del territori. Un exemple més, s'ha donat aquest cap de setmana, a Reus, on una discoteca ha celebrat una festa il·legal sense les corresponents mesures de seguretat.