Dos agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra

Un camió circula fent ziga-zagues per l'AP-7 i multiplica per set la taxa d'alcoholèmia

Diversos usuaris de la via van alertar al 112

Els usuaris de l'autopista AP-7 a les Terres de l'Ebre, entre les comarques del Baix Ebre i el Montsià, es van endur un gran ensurt el primer dia de l'any 2022. Van presenciar un incident que feia perillava la seva integritat a l'autopista i, per aquest motiu, van alertar els Mossos d'Esquadra

El perill era el conductor d'un camió de gran tonatge que conduïa fent ziga-zagues per l'autopista AP-7. Els conductors van alertar al telèfon d'emergències 112 que hi havia un tràiler fent ziga-zagues per l'autopista a tocar d'Amposta, en sentit nord. 

En rebre aquest avís, els Mossos d'Esquadra van activar una patrulla per interceptar el camió. Finalment, ho van aconseguir uns quilòmetres més amunt, a l'altura de Tortosa.

En aturar-lo, se'l va sotmetre a una prova d'alcoholèmia. En bufar, el camioner, de nacionalitat portuguesa i que transportava paqueteria, va multiplicar per set la taxa màxima d'alcohol permesa.

En concret, va donar un resultat positiu de 0,83 mil·ligrams per litre d'aire expirat, quan el límit és de 0,15 mg/l per a conductors professionals. L'infractor va quedar arrestat per la policia catalana.