Un vehicle de la Policia Local de Cambrils amb una porta oberta

Un control policial a Cambrils descobreix un conductor que estaven buscant

Va ser enxampat al barri de Cap de Sant Pere

La Policia Local de Cambrils ha fet una nova actuació a la ciutat. Els agents han fet una detenció emmarcada durant els serveis de vigilància que estaven fent al barri de Cap de Sant Pere.

En aquest sentit, als voltants de les nou de la nit d'aquest passat dimarts, una patrulla va aturar un vehicle de la marca Citroën en aquest indret de la ciutat, segons informa la policia cambrilenca.

En procedir a identificar el conductor es va detectar que tenia dues ordres de cerca judicial. A més, una d'elles era d'ingrés a presó. Per aquest motiu, es va detenir el conductor del vehicle, veí de Tarragona i de 42 anys. Se li van instruir diligències policials i se'l va posar a disposició de l'autoritat judicial.

Una situació que no és el primer cop que succeeix a Cambrils, on ja han enxampat més d'una persona amb ordres judicials en controls de trànsit.

Tres ordres judicials i 34 antecedents

Abans d'aquest, el passat dimecres 4 de maig, els agents de la Policia Local de Cambrils van viure una situació similar a aquesta última. En aquest cas, però, es va fer la intervenció al barri del Port de Cambrils, al carrer Lepant de la ciutat.

A les vuit del matí, els agents van localitzar a un individu en aquest indret de la ciutat. L'home, de 43 anys, comptava amb una ordre de crida i cerca, detenció i ingrés a presó per un delicte de robatori.

En enxampar-lo i detenir-lo, es va comprovar que tenia un llarg currículum policial. L'home arrestat tenia 34 antecedents policials per delictes contra la propietat, violència de gènere, contra la salut pública i resistència a l'autoritat.

Així mateix, a finals d'abril, també es va aturar un vehicle BMW al barri Molí de la Torre. Un home de 20 anys, veí de Cambrils, va ser detingut passada la mitjanit del 22 d'abril per ordre de cerca per robatori.

Així mateix, es va intervenir l'acompanyant, un home de 42 anys amb antecedents delictius, a més de portar diverses eines (panys, palanques, etc...) per a ocupar cases. Per aquest motiu es van instruir diligències.