Imatge d'un vehicle destrossat.

Surt de bar drogat i begut i agafa el cotxe sense tenir el carnet: atrapat a Tarragona

Els mossos van rebre un avís que l'home havia sortit del bar molt begut

Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís el passat dimecres, 15 de desembre, que els indicava que un home havia sortit d'un bar del Morell molt begut i havia agafat el cotxe direcció a la Pobla de Mafumet. Ràpidament una dotació de trànsit va anar fins a la zona i van iniciar la recerca del vehicle.

Mentre els agents buscaven el conductor, van rebre un nou avís per un accident de trànsit a la Pobla de Mafumet, al carrer de les Guàrdies.

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al punt on hi havia hagut el sinistre i van contactar amb els vigilants de la Pobla de Mafumet que eren al lloc i van comprovar que es tractava del cotxe que estaven buscant. El conductor havia xocat contra un altre vehicle estacionat correctament al carrer.

Es nega a fer les proves

Els agents van poder comprovar com efectivament el conductor mostrava símptomes evidents d'embriaguesa, però quan van comprovar les seves dades es van endur encara més sorpreses.

L'home, de 34 anys i veí de Tarragona, no havia obtingut mai el permís de conduir i es trobava clarament sota els efectes de l'alcohol i les drogues. Els Mossos d'Esquadra van intentar reiteradament realitzar-li les proves de detecció alcohòlica i de drogues, però en tot moment es va negar.

Tanmateix, davant l'evidència del seu estat, els agents van immobilitzar el vehicle i el van detenir.

El jove va ser traslladat a dependències policials on després de declarar va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.