Mossos d'Esquadra

L'aturen per conduir begut i sense llums i acaba detingut per un altre delicte

Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest dimarts a la TV-3136, entre les Borges del Camp i Botarell

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un home de 37 anys com a suposat autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, en concret per conduir sota els efectes de l’alcohol i fer-ho sense permís per pèrdua de vigència per punts. Així mateix, la policia catalana també li atribueix els suposats delictes de trencament de condemna judicial i usurpació d'identitat.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts, al voltant de dos quarts d'una de la matinada, quan els Vigilants Municipals de les Borges del Camp van aturar un vehicle que circulava sense llums i fent ziga-zagues a la carretera TV-3136, al terme municipal de Botarell. En observar que el conductor es trobava sota els efectes de begudes alcohòliques, els agents van demanar suport als Mossos.

El conductor va donar positiu en la taxa d'alcoholèmia i va donar una identitat falsa

La policia catalana va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,58 grams per litre en sang. En ser requerit pels policies, l'home no va acreditar la seva identitat, motiu pel qual va ser traslladar a comissaria. Allà, es va comprovar que es feia passar per una altra persona, motiu pel qual va ser detingut per un suposat delicte d'usupació d'identitat.

Així mateix, durant les gestions de comprovació, els mossos van detectar que el conductor tenia una pèrdua de vigència del permís per punts únicament de llicència de ciclomotor i que no havia fet el corresponent curs per recuperar-lo després d’una suspensió penal de més de dos anys. Està previst que el detingut passi en les pròximes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.