Imatge de les plantes i els cabdells de marihuana que s'han trobat a la casa del carrer de Francesc Nel·lo i Ventosa

Detingut per cultivar 1.200 plantes de marihuana en una casa de Tarragona

La droga es destinava al tràfic a gran escala, segons els Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van intervenir dimarts 1.200 plantes de marihuana en una casa de Tarragona i en van detenir l'inquilí, un home de  54 anys, acusat de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric. Segons informa la policia, a mitjan febrer els Mossos van rebre informacions que apuntaven a l'existència d'una plantació interior de marihuana als baixos d'un habitatge del carrer Francesc Nel·lo i Ventosa —a la zona compresa entre les platges del Miracle i de l'Arrabassada.

Els agents van comprovar que la part superior de la casa s'utilitzava com a habitatge i que la planta baixa i al garatge es dedicaven al cultiu. A més, s'havien destinat espais per a l'assecatge i l'envasat al buit de la droga, destinada al tràfic a gran escala.

Dins la casa els Mossos van trobar 1.200 plantes de marihuana en diferents etapes de creixement i un avançat sistema tecnològic d'enllumenat amb tecnologia LED. Els dispositius estaven connectats il·legalment a la xarxa i això havia generat un elevat consum energètic de manera fraudulenta.

La policia també va intervenir 500 euros en efectiu, telèfons mòbils i material informàtic, a més d'altres elements relacionats amb el conreu de marihuana. El detingut passarà en les properes hores a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.